Majice sa tiskom po želji

- za sve prigode -

Majice sa tiskom korisne su ako želimo prenijeti neku poruku na originalan ili šaljiv način a i dobar su poklon za razne prigode. Možemo Vam ponuditi kvalitetne majice 100% pamuk na koje apliciramo sliku ili tekst tehnikom koja bi pružila najbolju kvalitetu i dugotrajnost. Možete donijeti i vlastite majice samo na dotisak te ćemo Vam tom prilikom sugerirati najbolju opciju tiska. Osim majica kratkih rukava, možemo napraviti i tisak na majice sa dugim rukavima i hoodicama.
Ako Vam trebaju radne majice sa tiskom logotipa firme, za veće količine dobivate i bolju cijenu. Na našoj stranici možete odabrati neki print na majicu sa šaljivim natpisom ili nam možete poslati svoju ideju.

Majice

Majice kratkih rukava i hoodice u raznim bojama i veličinama sa prigodnim natpisima. Idealan poklon za razne prigode.

Ženske majice kratkih rukava i hoodice u raznim bojama i veličinama sa prigodnim natpisima. Idealan poklon za cure. Pošalji svoj dizajn.

Print na dječje bodije i majice. Prilagodljivi natpisi i slike za cure i dečke.

Majice u paru sa raznim šaljivim natpisima.

specifikacija i održavanje preslikača

  • Sublimacijski tisak na majice sa većim udjelom poliestera: pranje na temperaturi do 60 stupnjeva, peglanje sa suprotne strane
  • Sublimacijski tisak na pamučne majice: pranje na temperaturi do 30 stupnjeva, peglanje sa prave strane, sa strane leđa (suprotne od preslikača)
  • Termo preslikači – samo za veće količine: pranje na 40 stupnjeva, peglanje sa suprotne strane
  • Termo folija – jednobojna: pranje na temperaturi do 60 stupnjeva, peglanje sa suprotne strane
  • Termo folija – tisak u boji: pranje na temperaturi do 60 stupnjeva neagresivnim deterdžentom, peglanje sa suprotne strane, sušenje u sušilici

majice s kapuljačom

Želiš hoodicu koju nema nitko drugi? Pošalji nam sliku/ tekst i mi ćemo ju napraviti. Odaberi poziciju tiska, budi originalan!

Zimske majice

Majice za hladnije dane – sa kapuljačom sa/bez patenta, univerzalan model u više boja

Sastav: 70% pamuk, 30% poliester, 280 gr
Dostupne veličine: S – 3XL, crna S-4XL
Dostupne boje: crna, bijela, crvena, tamno plava, svj. plava, svj. siva, svj. zelena