Politika kolačića

Stranica www.dprint.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi Vaš posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji i funkcionalniji. Vaš preglednik pohranjuje naše kolačiće kako bi kod sljedećeg posjeta prepoznao uređaj i pružio Vam personalizirano iskustvo. Kolačići koje koristimo ne spremaju podatke poput imena, e-mail adrese i slično, te nemaju kontakt sa Vašim osobnim datotekama iz uređaja.
Osim tehničkih kolačića koristimo i kolačiće treće strane (Google anaylitcs), odnosno statističke kolačiće koji nam omogućuju analiziranje posjeta našoj stranici u cilju poboljšanja usluge. Podaci poput IP adrese, vremensko zadržavanje na stranici i slično, prenose se na poslužitelja tvrtke Google preko alata Google Analytics.
Ukoliko ne želite prihvaćati kolačiće, preuzmite neku od aplikacija koji ograničavaju i brišu kolačiće na Vašem uređaju nakon posjeta stranicama. Također možete u postavkama preglednika prilagoditi koje kolačiće želite prihvaćati. Kolačiće u pregledniku možete obrisati tako da odaberete opciju za brisanje povijesti na kojoj uključite i brisanje kolačića.
Pregledavanjem i korištenjem ove internet stranice pristajete na uporabu kolačića.